Team Hallingdal har etter min mening gjort meg til en mye bedre skiløper! Hver utøver får personlig tilpasset opplegg, og for at dette skal funke er man avhengig av å ha god dialog med trener. Det gjør at man blir mye tryggere på at det man gjør er riktig. Diskutere og argumentere hvorfor man gjør ting er utrolig viktig for at man både skal få et bra tilpasset plan og at man selv blir en smart skiløper, noe som er viktig når man skal satse videre inn i seniornivå.

Trener i Team Hallingdal, Sondre Lunde Wright, er veldig flink til dette. Han har en veldig smart og ikke minst morsom coach. Samtidig som vi selv og Sondre lærer mye av å ha en slik trener, er det også mye å lære av hverandre i teamet. Dele erfaringer og snakke om taktikk og trening vi har prøvd eller ønsker å prøve ut.

Jeg har enda ikke kommet til det beste med hele teamet, nemlig miljøet. Spesielt samlingene er Team Hallingdal NC Beitostølen 2016 (7)veldig sosiale og vi har det veldig gøy sammen. Teamet er på en rekke samlinger i løpet av året, også med kretsen. Sognefjellet på sommeren, Storefjell-samling sponset av vår sponsor; Storefjell,

Hemsedal-samling i høstferien, Ramsau i den verste oppkjøringstiden, Geilo-samling før sesongstart og Lykkja-samling i November. Her finner vi på mye gøy, og blir veldig godt kjent. Samtidig som vi også kan trene i klubben hjemme har man også fellestreninger i ukene. Faste testløp gjennom hele året som gjør at du kan gjøre justeringer underveis eller som oftest kjenne på det å bli bedre. Dette er veldig inspirerende. Så for min del er jeg utrolig glad for at jeg ble med i teamet, og ønsker å gi teamet en del av æren for NM-medalje og gode prestasjoner i vinter.

Guros siste år som jr. Gøy å kunne ta med seg en NM medalje etter alle disse årene.
Guros siste år som jr. Gøy å kunne ta med seg en NM medalje etter alle disse årene.

Takk for meg, Team Hallingdal!

PDF.