Sesong 2016/2017 er historie. Det har vært en lærerik sesong med mange gode opplevelser, og samlet sett mye god utvikling og erfaring/læring. En sesong som for flere bar preg av både oppturer og nedturer. Mange har fått ut det som bor i dem i renn, mens andre har ikke nådd helt dit de ønsket. Men som vi sier, all trening er kapital i banken. Og de som ikke fikk ut det de vet bor i dem, de kommer sterkt tilbake med økt motivasjon. Vi ser fremover. Det er en motivert gjeng som i disse dager har utøversamtaler med undertegnede, og her legges smarte planer for sesongen og årene som kommer. Vi tenker helhet og ønsker å bidra for utvikling av utøveren og mennesket.

For sesongen 2017/2018 ser det ut til at vi blir 14 utøvere, pluss et par skiskyttere som ønsker å trene med oss innimellom. Mye skjer i mai måned, men det er hvert fall klart at vi blir to juniorjenter, en seniorjente, fire juniorgutter, og seks seniorgutter i teamet neste år. Sevat Mestvedthagen gir seg med satsingen og flytter på folkehøgskole, men blir å se på enkelte skirenn. Vi takker for bidraget han har gitt teamet, ønsker han lykke til og ser han gjerne tilbake i teamdrakta om han skulle ønske det. Nysignering for sesongen er tidligere NTG-løper Emil Intelhus Brøto (Gol IL), som har et år igjen av sin juniorkarriere. Dette vil tilbringe god kvalitet inn i juniorgruppa og teamet generelt. Vi har stor tro på at Emil vil ta nye steg i sin nye tilværelse som TH-løper.

Det er svært gledelig at vi har lykkes med å ha en god gjeng som har fortsatt satsingen etter de har kommet i senioralder. Denne sesongen vil vi ha to utøvere boende i Trondheim, en utøver i Bø i Telemark, fire utøvere på Lillehammer og resterende i Hallingdal. Vi er stolte av å samle unge hallinger, som ønsker å representere bygdene sine. Takk til våre kjære sponsorer som virkeliggjør drømmene våre.

Denne sesongen vil vi ha første samling i Bø i Telemark 20.-26. juni, der vi også deltar på TV2-sendte Sommarlandssprinten og Kanalrennet. Nytt for oss er at vi har utvidet testingen og har inngått en super avtale for sesongen med Høgskolen i Sørøst-Norge avd. Bø. 7.-9. juli er det igjen duket for Hemsedal rulleskifestival. Lokale motbakkeløp og andre relevante arrangement er vi flinke til å stille opp på, og det vil vi fortsette med. Samtidig er mange av utøverne våre trenere for unge utøvere i sine respektive klubber. Vi tenker at sammen blir vi gode. Og igjen, takk for at dere er på lag og heier på oss!

Sporty hilsen

Sondre Wright Lunde

Trener, Team Hallingdal