Det var en flott åpning 7.mai på Gol. Noe fravær var det av seniorløpere, da flere av de bor utenfor Hallingdal. Men som vanlig kom det mange gjesteløpere som satte preg på testen. Sjur var raskes i teamet, men nå må Andres passe seg for Asle som var dagens overraskelse! Knallbra Asle.

Til neste sesong ser det ut som vi blir det samme antall løpere. Dessverre hopper Sevat Mestvedthagen av for å gå på folkehøyskole, men vi får Emil Intelhus Brøto inn. Han kommer fra  NTG på Geilo og ser fram til å prøve noe nytt. Lykke til videre, Sevat og velkommen inn i teamet, Emil.

Sondre fortsetter som trener og det er vi alle veldig glade for. Han skal legge fram høstens planer for samlinger ganske snart. Det hele braker løs med 5 dager i Bø. Spennende opplegg!!

Vi er nå halvparten juniorer og seniorer i gruppa og det er både spennende og utfordrende. Derfor legger vi stor vekt på mange felles treningsdøgn på sommeren/høsten. Når sesongen har startet blir det vanskelig å samle hele gruppa. Mange seniorer kommer til å bo på Lillehammer, derfor blir det en samling der på tidligsnø. Eller blir det 5 dager i Bø nå på våren, to helger hos vår sponsor Storefjell hotell og selvfølgelig 10 dager i Ramsau ++.