I god tradisjon, for tredje året på rad, sprintet vi julen inn på Gravset. Forrykende innsats og topp stemning blant de 22 startende og engasjerte foreldre og trener. Vi hadde flere gjesteløpere med foreldre, fra klubbene Fjellet IL og Heming IL, samt egen «puddingklasse» (fedre). Flere «puddinger» viste at tittelen muligens må oppgraderes til neste år.

 

Det utpekte seg kjapt en trio i A-finalen, der Kjetil Andre Bjerkrheim trakk det lengste strået, foran Harald Astrup Arnesen (Heming IL) og Trym Halbjørhus Fikke. Det ble fight og gode dueller i jenteklassen der Vilde Kverndal Veslegard (Fjellet IL) vant foran delt andreplass mellom Guri S. Hulbak og Mari Thorsteinsrud (Fjellet IL). På fjerde og femte plass fulgte Gunn Karoline Høgset og Vilde Friis Hagen.

 

Vi kjørte prolog og tre heat med opp- og nedrykk, som ga mange gode dueller og god heattrening for samtlige. En real gulløkt, slik vi liker det. Etter økta ble det servert deilig gryterett av Arnt på Gravsetstugu. Takk til alle som bidro til en perfekt start på julehøytiden!

 

Julen byr på familiehygge og mye god trening. Nå har det kommet litt snø, og da blir det enda hvitere jul og flere kilometer løype kjørt. Neste begivenhet for teamet er Ribberennet 28. desember på Liatoppen. Vi ønsker alle våre følgere og sponsorer en riktig god jul! Ses i løypa!