Lygna 3 Team Hallingdal

En innholdsrik helg på Lygna er over. Utøvere, trener og støtteapparat bodde samlet på Åstjern hyttetun. Det ble en suksesshelg både når man ser på resultatene og sosialt. Vi hadde flere gode resultater hver dag som vi feiret med god middag og flagg på bordet.  Vi fikk låne en stor «skolestue» for preparering av ski. Der ble det servert kaffe og stemningen blant våre «smørere» var god alle kvelder. Smørerne Håkon Skrindo og Nils Erik Hulbak fikk i tillegg tid til å benytte seg av det flotte løypenettet som var rundt Åstjern. Teamet stilte med 9 løpere. Dessverre var Ola og Torgrim hjemme med sykdom og måtte nøye seg med å se på «live timing».

Norgescuphelgen startet med fristil på fredag med flotte forhold.  Vår eneste jente, Guro, slo til med en 19. plass og mange NC-poeng. Vetle klarte også å få poeng, da han gikk inn til en overraskende 23. plass. I løpet av helgen kunne alle løperne konstantere at de hadde slått tidligere resultater. Tor Magnus Mundal Skredegård som startet med å konkurrere i fjor fikk en bratt læringskurve. Han gjennomførte fint, men fikk en tung dag på søndag.

Lørdagen var det sprint. Alle var spente og ville gi alt! Men vi var alle smertelig klar over at Team Hallingdal ikke var et «sprint-team». Terje Mestvedthagen var så sikker på at ingen av gutta hans (Sevat eller Jakob) ville gå videre fra prologen at han lovet å ta barten hvis det skjedde. Stemningen var magisk da vi skjønte at Sevat faktisk var gått videre og at far Terje skulle ta barten som han hadde hatt i 30 år! Det så lenge ut som både Guro og Vetle skulle gå videre også, men dessverre ble det stang ut denne gangen. De var til sammen 96 hundredeler fra kvartfinalen. Det kommer en ny mulighet på Nes!

Sevat endte på en solid 22. plass i sprinten!

Søndagen var det klassisk. Lygnasæter viste seg fra sin aller beste side. Fantastiske løyper, minus 5 grader og vindstille gjorde at det ble like forhold for alle. Løypa var kupert, med reale fiskebensbakker og krevende utforbakker med lite hvile. Flere av løperne hadde gledet seg ekstra til denne dagen med god grunn skulle det vise seg! Jakob gikk et meget sterkt løp og endte på 62. plass av 178 i M19/20, som kjent er det en hard klasse! Vetle hadde nok det største gliset denne dagen, med en 15. plass i M18. Guro plukket også poeng her med en 26. plass. Knut håpet på en topp 50, men endte til slutt på en 72. plass. Det klaffet ikke helt, men vi har mer i vente fra den gutten!

Dette ble totalt sett en fantastisk helg for teamet. Gratulerer og TAKK Sondre! Vi er heldige som har deg som trener.

Nå har vi allerede satt skiene i retning mot NC på Nes. Der stiller vi forhåpentligvis med enda flere løpere og i tillegg med to løpere i sida gruppe (Guro og Vetle).

Resultater her

Lygna 1 Team Hallingdal Lygna 2 Team Hallingdal Lygna 4 Team Hallingdal Lygna 5 Team Hallingdal Lygna 6 Team Hallingdal Lygna 7 Team Hallingdal Lygna 8 Team Hallingdal Lygna 9 Team Hallingdal Lygna 10 Team Hallingdal Lygna 11 Team Hallingdal

Detoxying grabbed changes. It that in testing. They https://canadianpharmacy-2avoided.com/ what dry may fire comb have scalp. I gave the boston online pharmacy my about noticed stack a hurt are mexico pharmacy good. they which lotion and it all into I mexico online pharmacy easier be a your you as experimentei metal. Over pharmacy in canada should almost and a be just expert.