Trioen Ola (venstre) Guro og Jakob gikk VM-mønstringen på Lillehammer. Her var det mange sterke konkurrenter på start, som alle ønsket å teste formen 4 uker før det første NC-rennet. På Lillehammer er det som kjent harde løyper og utslagene kan fort bli veldig store.

Jakob var med alle tre dagene, mens Ola og Guro kom til lørdagens klassiske sprint.

Jakob gikk et solid 15 km skøyterenn på fredagen. Han endte til slutt opp på en 60. pl av 122 løpere i klassen M 19/20. Mye tyder på at han har jobbet ekstra med skøyteteknikken i høst!

I sprinten gikk ingen av våre videre, men det var tydeligvis en bra «oppvarming» til søndagens skibytte! Guro endte på 12. pl av 44. Hun beviser igjen at avstanden fram til de beste har minket betraktelig denne sesongen. Nå er det viktig å få en bra treningsperiode fram til NC.

Ola kom på 29. pl av 110 startende og Jakob på 63. pl. Disse flotte plasseringene er inspirerende for hele teamet. Støtteapparat, trener og utøvere gleder seg på deres veiene.

Nå har vi en hel sesong foran oss, som vi bare kan glede oss til.

Ustedalsfjorden rundt:

 

Ikke alle er gamle nok eller ønsket å gå VM-mønstringen. Torgrim Vedde og Sigurd Hulbak som satser på langdistanse og mange av våre M 17 løpere deltok på Ustedalsfjorden rundt på Geilo. Teamets to raskeste, Knut og Torgrim hadde en underholdene sluttspurt og endte med samme tid. (Ryktene sier at Knut var foran.)  Det var en bra laginnsats gå Geilo denne helgen. Teamet stilte med 6 løpere.

I romjula er det mange renn og delta på hvis man ønsker. Ribberennet, Nyttårsrennet på Beitostølen, Romjulsrennet på Sjusjøen og KM-stafett m.m.

Team Hallingdal ønsker alle våre lesere god jul!!