Her kommer et lite sammendrag fra Gunn:

Team Hallingdal Ramsau 2016 (191)

I disse dager har Team Hallingdal tilbrakt 10 dager i den fanatiske naturen her nede i Ramsau, Østeriket. Vi har vært 13 utøvere og i tillegg et solid støtteapparat med to trenere, teamlege og fotograf. Vi har bodd i lavlandet og gjennomført en økt på breen hver dag. I tillegg har vi hatt fire hardøkter i lavlandet, som har bestått av blant annet elgehufs og rulleski. Basistrening og fotball ble det også tid til.

På breen har hovedfokuset vært teknikk og mengdetrening. Jeg tror jeg kan understreke på veiene av hele teamet at alle syns det var deilig å kunne gå på ski igjen! Vi har hatt det utrolig fint både på trening og etter trening. 

Vi har virkelig nytt denne mektige naturen som Ramsau hadde å by på. Den gav oss masse motivasjon til treningen her nede.

Nå blir det noen rolige dager hjemme, trappe ned mengdetreningen og finne overskuddet. Deler av teamet drar på ny samling neste helg på Oset sammen med Buskerud skikrets.

For de eldste blir sesongstart på Beitostølen 18-20 november. For juniorene blir det en helg senere på Gålå.

Gleder oss til startskuddet går. Vi føler oss godt rustet.

Jeg vil til slutt takke de fantastiske sponsorene og det solide støtteapparat for at denne samlingen var mulig å gjennomføre og ble så bra på alle måter.

Hilsen Gunn Karoline

Team Hallingdal Ramsau 2016 (479)