16. oktober kl. 00:40 tikket det inn en melding til samtlige telefoner. Det var en melding fra trener Lunde om at flyet som Lunde trodde skulle gå 10:40 gikk 11:40. Vi ankom Munchen på formiddagen hvor Lunden og Løk (teamets inspirator) hentet to leiebiler, og vi peisa til Ramsau. Det var store snøflak i luften, da Lunden la inn sladden utenfor hotellet Stierer. Der ventet to fra støtteapparatet på oss med ski og utstyr som hadde blitt kjørt nedover dagen i forveien (1890 km)Samtlige spreke utøvere var ute på en joggetur på kvelden.

8 flotte, rolige økter ble gjennomført på breen. Vi hadde tilnærmet perfekte forhold på veslebreen, nærmere 3000-meter over havet. Der blant annet «andre» kjente stjerner også var, som Cologna, Bauer, Vyleksanin, Daniel Rickardson, Poltaranin, Alsgaar, Petter Eliassen, Tim Schanke Sereina (Løchens) Boner osv.

De resterende øktene ble gjennomført i lavlandet. Elghufsintervall, sprintøkt, styrke, distanseøkt, 7×7 i en bra rulleskiløype og en lett basisøkt med Team Veidekket Nordnorge. Samlingen ble avsluttet med en 5×6 diagonaløkt opp til gondolen, for så å nyte et par runder på breen i stekende påskesol.

Vi kan bekrefte at dette har vært en utrolig inspirerende og bra samling. Nå ser vi fram til  sesongstart.

Takk for turen! Bildene nedenfor er alle tatt den siste dagen. Kommer flere bilder senere.

Skrevet av Ola, Vetle, Gunn og Jakob